Show interactiv, 100% live, energie si o trupa formata din tineri muzicieni profesionisti. Pe unii dintre noi ne cunosti de la X Factor si Vocea Romaniei, iar impreuna suntem pregatiti sa iti cream un eveniment memorabil. Daca nu te-am convins, stai sa ne vezi miscarile de scena!

Follow us on Instagram

teSTIMONIALE

 

In momentul in care am visat “Nunta noastra perfecta”, muzica a fost una dintre cele mai importante aspecte. Nici unul dintre celelalte detalii nu ar fi fost complet in totalitate, daca nu am fi avut parte de o echipa de profesionisti, o trupa de oameni talentati si frumosi care au trait alaturi de noi, acest moment unic. Acesti muzicieni desavarsiti, ne-au ajutat sa ne indeplinim visele (i-am chinuit mult cu piesa pentru dansul mirilor ), si au facut ca acest eveniment special in viata noastra, sa fie unul de neuitat atat pentru noi, cat si pentru toti cei care au ales sa ne fie alaturi. Vibes Live Band, a reprezentat alegerea perfecta!

Alina Goia

Primele lucruri care imi vin in minte cand este vorba despre Vibes live band sunt: talent, professionalism si super atmosfera. Colaborarea noastra va continua cu siguranta.

Filip Suciu

Contact:

TELEFON:

+40 751 600 083

+40 741 479 525